Welkom bij PLAY-BREAK

waar je korte online sessies ervaart en leert te hosten, die resulteren in

VERBINDING I POSITIEVE ENERGIE I CREATIVITEIT I LEREN

Hoe kunnen we online vergaderingen, trainingen en events transformeren in speels verbindende, energieke en inzichtgevende sessies?

Annemarie Steen, eigenaresse van SteenTrain, heeft hiervoor PLAY-BREAK ontwikkeld, een concept voor het faciliteren van online teamsessies op speelse wijze.

Wat is een PLAY-BREAK?

Korte gefaciliteerde momenten tijdens online vergaderingen, trainingen en/of events of losse stand-alone sessies van 10-60 minuten, waar de deelnemers op vriendelijke wijze worden uitgenodigd tot speelse oefeningen en activiteiten resulterend in positieve energie, verbinding, creativiteit en inzichten. Sommige van deze oefeningen zijn ontworpen voor de gehele groep samen, anderen voor kleinere groepen of twee-tallen in online 'break-out rooms'.

Voor wie is een PLAY-BREAK?

Om te (leren) faciliteren: Voor trainers, facilitators, coaches, counsellers, (team-)leiders en eventorganisatoren, die regelmatig online sessies begeleiden.

Om te ontvangen: Voor teams, voor thuiswerkers, voor deelnemers aan een online/hybride event en iedereen die wel een speelse break kan gebruiken in een lange werkdag.

Wat levert PLAY-BREAK op?

Persoonlijk: Heel veel positieve energie, verbinding, creativiteit en persoonlijke inzichten die blijven hangen.

Professioneel: Veel ideeen en inspiratie om je eigen online meetings/ evenementen en/of trainingen meer verbinding, energie, creativiteit en inzichten mee te geven door Playful Learning toe te voegen.

Toolkit Play-Break Training

"Waarschijnlijk de leukste online training die je ooit volgde!"

Je organiseert online vergaderingen, trainingen en/of events en je bent op zoek naar speelse en creatieve werkvormen die zorgen voor positieve energie, verbinding, creativiteit en inzichten.

Binnen twee sessies van 2 uur leer je minimaal 25 tools die je direct kunt toepassen in je volgende online meeting. Eerst door zelf de werkvormen als deelnemer te ervaren. Vervolgens door hierop te reflecteren en leren hoe deze in de eigen werksetting te kunnen toepassen.

Investering: € 295,- (excl 21% btw)

De volgende Toolkit Play-Break Training vindt plaats op 6 en 13 januari van 9-11 uur Nederlandse tijd. (engelstalig)


Annemarie Steen over het belang van spelen voor volwassenen (TEDxTallaght Dublin 2014)

Play-Break voor organisaties en events

U heeft medewerkers die vanuit huis of op afstand werken en bent op zoek naar manieren om de teamspirit hoog te houden of u organiseert een online evenement dat wel wat creatieve en verbindende speelsheid en energie kan gebruiken.

We hebben ervaring in het creeren van online playful learning en speels verbindende ervaringen voor teams en groepen van 4-100 personen.

We hebben er zin in om voor uw medewerkers of deelnemers online ervaringen te creeren, aangepast aan uw bedrijfscultuur. Neem contact op voor een afspraak, zodat we naar uw doelstellingen kunnen luisteren en we mogelijkheden kunnen bespreken.